نرم افزار حسابداری قیاس

گروه نرم افزار حسابداری قیاس ارائه دهنده نرم افزاری های یکپارچه مالی و حسابداری

نرم افزار حسابداری قیاس

گروه نرم افزار حسابداری قیاس ارائه دهنده نرم افزاری های یکپارچه مالی و حسابداری

نرم افزار حسابداری قیاس

گروه نرم افزاری حسابداری قیاس با پشتوانه دو دهه سابقه درخشان دارای یک ابزار کاملا جدید، بر پایه تکنولوژی به روز و با امنیت بالا می باشد. نرم افزار حسابداری پیشرفته قیاس هم مزیت سال های سال صیقل خوردن را به اعتبار بازتاب نظرات ده‌ها هزار کاربر را با خود داشته و هم امتیاز تجربه و تکنولوژی تیم تولید قدرتمندی که ابزار ERP تولید و در خط مقدم تکنولوژی نرم افزار کشور است را دارا می‌باشد. همچنین پس از بررسی دقیق نیازهای مشاغل مختلف محصولات خود را به نحوی تقسیم بندی نموده است که علاوه بر برآورده کردن نیاز شرکت های بازرگانی، خدماتی، تولیدی، پیمانکاری، جامع و مالی بتواند نیاز فروشگاه های کوچک و حتی خاص را در قالب اصناف گوناگون پاسخگو باشد. در ضمن شما می توانید از برنامه اندروید قیاس به عنوان برنامه حسابداری شخصی استفاد بفرمایید . در ضمن با استفاده از یک برنامه ساده صدور فاکتور اندروید، به راحتی برای مشتریان فروشگاهتون فاکتور صادر کنید و از درآمد روزانه و ماهانه و سالانه خود به راحتی گزارش بگیرید.

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰

بنگاه‌های کوچک و متوسط توسعه‌یافتهبه بنگاه‌هایی اطلاق می‌شود که کلیه هدف‌های موردنظر در ایجاد آن بنگاه‌ها به نتیجه رسیده باشد و منجر به توسعه فعالیت‌های اقتصادی می‌شوند. توسعه و گسترش بنگاه‌های کوچک و متوسط از عمده‌ترین راهکارها برای ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در جامعه محسوب می‌شوند، ازاین‌رو  کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکارهای کوچک و متوسط به‌عنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی و اجتماعی نقش اساسی در فرآیند توسعه جوامع مختلف دارند…

نامیده می‌شوند در منابع مختلف با عنوان‌های زیر از آن‌ها SME بنگاه‌های کوچک و متوسط که به‌اختصار

یاد می‌شود

صنایع کوچک و متوسط

– کسب‌وکارهای کوچک و متوسط

– شرکت‌های کوچک و متوسط

– سازمان‌های کوچک و متوسط

– مؤسسات کوچک و متوسط

– واحدهای کوچک و متوسط

– واحدهای صنعتی کوچک و متوسط

– بنگاه‌های صنعتی کوچک و متوسط

و در برخی موارد نیز به‌جای واژهٔ کوچک از واژهٔ خرد استفاده‌شده است.

تعریف صنایع کوچک و متوسط در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و تابع شرایط اقتصادی و صنعتی حاکم است. این بنگاه‌ها در برابر صنایع بزرگ قرار می‌گیرد و نسبت به آن‌ها نیز مزایای بسیاری دارد که ازجمله آن‌ها می‌توان به ایجاد ارزش‌افزوده، نوآوری، اشتغال و انعطاف‌پذیری بالا اشاره کرد.

برخی از معیارهایی که برای تعیین نوع صنایع (کوچک، متوسط و بزرگ) به کار می‌روند عبارت‌اند از: تعداد کارکنان، سرمایه، دارایی کل، حجم فروش و ظرفیت در تولید. در این میان رایج‌ترین معیار، تعداد کارکنان است که این نیز از کشوری به کشور دیگر متفاوت تعیین می‌شود…

تعریف بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط در سازمان‌های مختلف، متفاوت است. بنگاه‌های صنعتی در ایران بر اساس تعداد کارکنان به گروه‌های ۴۹-۱۰ نفر کارگر، ۹۹-۵۰ نفر کارگر، ۱۴۹-۱۰۰ نفر کارگر و ۱۵۰ نفر کارگر و بیشتر تفکیک‌شده‌اند که از این میان، سه گروه نخست در زمرهٔ بنگاه‌های کوچک و متوسط محسوب شده‌اند.
گروه نرم افزاری قیاس معتقد است ارایه خدمات تخصصی و فنی هزینه‌بر می‌باشد و لازمه‌ی ارایه ابزار نرم افزاری در بازارهای متوسط و کوچک را سادگی و کاربردی بودن نرم افزار می‌داند که بر این اساس از ابتدای سال 94 محصول نرم افزاری قیاس خود را با اصول و قواعد  باز طراحی و در قالب نسل جدید ارایه نموده است.
منبع: گروه نرم افزاری قیاس

  • ۹۶/۱۱/۱۱
  • گروه نرم افزاری قیاس

نظرات (۱)

منم باید یه بنگاه کوچک راه اندازی کنم.

https://sorooshnews.com/

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی